Middachtenstraat 21

4834 PB Breda

06 343 78 389

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

ma 09:00 - 18:00 u

di  09:00 - 18:00 u

wo 09:00 - 18:00 u

do  09:00 - 18:00 u

vr   09:00 - 18:00 u

za gesloten

zo gesloten

KvK: 72869003

Camperverhuur

Bij Happy Camper Verhuur huurt u een volledig uitgeruste camper tegen een laag tarief. We verhuren campers vanaf €109,- per nacht in het laagseizoen en vanaf €125,- per nacht in het hoogseizoen. We bieden campers aan met een complete inventaris, zodat u alleen nog uw kleren hoeft te pakken en in hoeft te stappen. De boodschappen, handdoeken en bedlinnen kunnen wij namelijk ook voor u verzorgen! Klik hier voor meer informatie over onze pakketten. 

Verhuurbemiddeling

Wanneer uw camper maar een aantal weken per jaar gebruikt wordt, kunt u overwegen om uw camper te verhuren via Happy Camper Verhuur. Op deze manier kunt u uw kosten terug verdienen. Het verhuren van uw camper kan ongeveer € 8000,- netto opleveren! Wat het verhuren van uw camper kan opleveren is afhankelijk van het aantal weken dat de camper beschikbaar is voor verhuur en de huurprijs.

Bij Happy Camper Verhuur begeleiden we het gehele verhuurtraject van uw camper. We verzorgen het administratieve traject en de betalingen. Ook zorgen wij voor de reclame en advertenties, zodat uw camper zo snel mogelijk en zo vaak mogelijk verhuurd wordt. Als u uw camper zelf wilt gebruiken kunt u dit altijd doorgeven, wij passen de beschikbaarheid dan aan.

 

De huurprijs wordt altijd in overleg met u bepaald. De opbrengst van de verhuur van de camper is afhankelijk van een aantal factoren;

  • De leeftijd van de camper

  • De staat van de camper

  • De indeling van de camper

  • Het aantal weken dat de camper beschikbaar is.

  • Het laag- en hoogseizoen

 

Kosten

We helpen u graag om uw camper te verhuren, zodat u ieder jaar een leuke extra verdienste heeft. Om de verhuur zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij een provisie van 20% over de gehele huursom.

 

Ophalen

Wij bieden de mogelijkheid om uw camper bij u thuis op te halen naar onze locatie en vanuit hier alles te regelen met de verhuurders. Aan het einde van de huurperiode brengen we de camper (gereiningd) weer bij u thuis! Zo heeft u het minste werk aan het verhuren van de camper. 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

 

Bel ons op

06-34378389